Info voor scholen

Het thema van de Kinderboekenweek  is dit jaar “vervoer“.

We werken samen met regisseuse Sophie. Zij heeft al eerder producties gemaakt voor kinderen en volwassenen. In 2018 hebben wij onder haar leiding het stuk “Een vriend voor buur” gespeeld.

Al meer dan 10 jaar hebben we ervaring in het maken van kindertoneel. We speelden op diverse scholen, naschoolse opvang locaties, speeltuinen en bibliotheken in Haarlem en omstreken.

We komen met onze spelers en decor naar uw school en kunnen in een aula of gymzaal spelen.

De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en er kunnen maximaal 70 kinderen tegelijk naar onze uitvoering komen kijken. We vragen een vergoeding van € 75,-  per voorstelling. Bij boeking van meer dan twee voorstellingen op één locatie krijgt u een korting van €10,- per voorstelling.

Kijk in ons overzicht met daarin de beschikbare speelmomenten in de week van 7-11 oktober. U kunt een voorkeur opgeven voor welke dagdelen u het beste uitkomen, wees er op tijd bij.

Om te reserveren kunt u met ons contact opnemen via toneelbende@gmail.com. Hier kunt u uiteraard ook terecht met andere vragen.

 

Reactie van een school:

De voorstelling van toneelgroep Bende was geweldig! De kinderen hebben ademloos gekeken en geluisterd naar het verhaal. Er was ruimte voor interactie waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Op sommige momenten was het zelfs heel erg spannend. Maar uiteindelijk wisten we precies waar het over ging; vriendschap.